Klædeskabets webshop Klaedeskabet.net & 4SEASONS 4SS.DK er slået sammen!

Mere end 10 års erfaring inden for salg af tøj!

Hos Klædeskabet.net  bestræber vi os på, at være din foretrukne webshop, når du skal købe jakker eller andet tøj til én af de fire årstider. Vi arbejder hele tiden på, at have de helt rigtige varer, til den helt rigtige pris. Vi har fingeren på pulsen hvad angår de nyeste trend og styles. Det betyder for dig som kunde, at du altid kan finde et bredt udvalg af de hotteste fashion trends på vores webshop. Vi har desuden mere end 10 års erfaring inden for salg af tøj. 

Vi er hos Klædeskabet.net specialister i mode og tøj og har et bredt udvalg til skarpe priser til både mænd og kvinder på webshoppen. I vores butikker sælger vi kun til kvinder. 

Vi lægger vægt på, at kundeoplevelsen er i top, og at varerne leveres lynhurtigt. Når du bestiller hos os, pakkes ordren inden for 48 timer, og du kan forvente at modtage dine varer efter kun 1-2 dage.

Vi ser det som vores fornemste opgave at gøre din oplevelse perfekt lige fra det øjeblik du gennemfører ordren til du modtager varen hjemme ved dig.

 

Hvis du skulle have spørgsmål til et specifikt produkt angående størrelse, farve eller andet, så er du mere end velkommen til, at sende os en besked på vores Facebook side, en mail eller give os et kald.

Telefon

+45 71747517

Mail

Info@klaedeskabet.net