Vinterjakker herre 2018 / 2019

Kvalitets vinterjakker til skarpe priser!

Vi har et bredt udvalg af vinterjakker fra GEOGRAPHICAL NORWAY, CANADIAN PEAK og STONE GOOSE. Vi går hverken på kompromis med kvalitet eller design. Dermed er det din garanti for, at du altid kan finde et bredt udvalg af vinterjakker til mænd hos os. Vi har kvalitets vinterjakker til mænd til billige priser. Du kan derfor løbende finde et tilbud på vinterjakke mænd.

Det er vigtigt at finde den rette vinterjakke, inden vinteren melder sin ankomst med sne, kulde og slud. En vinterjakke kan hjælpe dig med at holde varmen, når temperaturerne sniger sig ned under frysepunktet, og frosten bider i kinderne, og den kan holde blæst og vådt vejr væk fra kroppen. En vinterjakke er en af de vigtigste investeringer til den kolde årstid, og den rette vinterjakke kan hjælpe dig til at komme varmt igennem vinteren med stil. Hos os finder du et stort udvalg af forskellige mærker, brands, typer og modeller, så du let kan finde den vinterjakke, der passer bedst til dig...

Smart, praktisk eller begge dele?

Er du på udkig efter en vinterjakke der både er varm og smart i design? Vi har et stort udvalg af vinterjakker til mænd, herre parkaer, anorakker, softshell, og fleece. Fælles for alle vores varer er, at de er nøje udvalgt. Det er vores mission altid at kunne tilbyde et bredt udvalg af de nyeste trends, designs og styles inden for mode til mænd.

Få inspiration til din nye vinterjakke

Hvert år kommer der nye trends til, og det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige herrevinterjakker, der findes på markedet. Ved at scrolle gennem vores sider kan du få inspiration til de nyeste trends og de mest praktiske items, så du lettest muligt kan vælge din nye vinterjakke. Vi har massevis af idéer til dig, så du kan holde dig varm og samtidig se brandgodt ud i vinterens sne og kulde. 

Skal vinterjakken være kort eller lang, tyk eller tynd?

Det er vigtigt at medtænke jakkens primære formål, inden du investerer i den. Jovist kan den danske vinter være kold, men hvis du er typen, der cykler til og fra arbejdehver dag og generelt er meget aktiv, når du er udendørs, er det ikke den smarteste investering at købe en lang og meget varm frakke lavet af eksempelvis uld. Derimod kan en kort, lidt lettere og mere åndbar jakke være et godt valg for dig. Omvendt er en elegant uldfrakke god til kontorarbejderen, der tager bilen eller offentlig transport. Tjek vores store udvalg af forskellige vinterjakker ud og find den, der passer bedst til dig.

Mange forskellige materialer

Det er værd at tænke over i hvilken sammenhæng du skal bruge din nye vinterjakke. Skal den bruges til Eventyr, sport, fritidsinteresser, skovtur, skiferie, anarktis ekspedition eller måske til helt almindelig hverdagsbrug? 

De fleste af vores vinterjakker er fremstillet i 100% polyester eller polyamid. Flere af vores vinterjakker er ligeledes vandafvisende, så de kan holde en regnbyge ude. Dog er det afhængigt af hvilken model du vælger.